Our news

De overdracht van gegevens van tablet naar telefoon

De overdracht van gegevens van tablet naar telefoon

Er zijn verschillende manieren om bestanden te delen tussen verschillende android apparaten. 1.Open het bestand dat je wilt delen op je smartphone of tablet (bijvoorbeeld via ‘Galerij’).2.Tik nu op het ‘Delen’ icoon rechts bovenin.3.Er verschijnt nu een overzicht ‘Delen via’ waarin alle mogelijkheden waarmee je het bestand kan delen worden weergegeven.

Muziek en andere bestanden delen via ‘Mijn bestanden’

1.Tik vanuit het startscherm op ‘Apps’ en vervolgens op ‘Mijn bestanden’.2.Zoek het bestand op dat je wilt delen en houd het bestand even ingedrukt. Een selectievakje verschijnt nu en het bestand is ‘geselecteerd’.3.Tik op het ‘delen’ icoon rechts bovenin. Er verschijnt nu een overzicht om het bestand. Selecteer de optie waarmee je het bestand wilt delen.

Delen via Whatsapp

1.Open het bestand dat je wilt delen op je smartphone of tablet via Apps > Mijn bestanden (afbeeldingen kun je ook openen via ‘Galerij’).2.Selecteer het bestand of open de afbeelding en tik op het ‘Delen’ icoon rechts bovenin.3,Er verschijnt nu een overzicht ‘Delen via’ waarin alle mogelijkheden waarmee je het bestand kunt delen, worden weergegeven. Tik op Whatsapp en selecteer degene naar wie je het bestand wilt versturen.

Het bestand wordt verstuurd zodra je verbinding hebt via Wi-fi, 3G of 4G.

Delen via Bluetooth

Voor het delen van bestanden via bluetooth moet zowel de ontvanger als de verzender over Bluetooth beschikken.1.Ga op de telefoon of tablet waarop je het bestand wilt ontvangen naar Apps > Instellingen (> Verbindingen) > Bluetooth. Schakel in door rechtsboven het balkje naar rechts te slepen zodat deze groen kleurt. Selecteer nu ‘Alleen zichtb voor gekopp appar. Tik en …’2.Pak het andere toestel, open het bestand dat je wilt delen via de Galerij of via ‘Mijn bestanden’ (zie hierboven).3.Tik op het ‘delen’ icoon rechtsbovenin en selecteer ‘Bluetooth’.4.Nu zie je een overzicht met de apparaten in de omgeving waarmee je het bestand kan delen. Selecteer het apparaat waarnaar je het bestand wilt verzenden.

Op het andere apparaat ontvang je nu de melding of je een bestand wilt ontvangen. Deze melding bevestig je om het bestand te ontvangen.

een overzicht ‘Delen via’ waarin alle mogelijkheden waarmee je het bestand kan delen worden weergegeven.

Van telefoon naar tablet

Van telefoon naar tablet

Een verbinding via Bluetooth is nu mogelijk tussen veel apparaten – dus ook tussen smartphone en tablet. In de instellingen is er het sub-item “Bluetooth”, dat moet worden ingeschakeld. Ga nu naar het item “Zichtbaarheid” en activeer het. Nu kan dit apparaat gevonden worden door andere apparaten. Als u uw foto’s wilt kopiëren van telefoon naar tablet (of omgekeerd), verbindt u de twee door op het respectieve zichtbare apparaat te tikken. Het bereik van Bluetooth is gewoonlijk beperkt tot tien tot ongeveer 100 meter. Het hangt ervan af of er storende zenders in de buurt zijn.

Gebruiksvoorwaarden van telefoons en tablets in warme landen

Gebruiksvoorwaarden van telefoons en tablets in warme landen

Ontwerpvoorkeur: Geweldige geluidskwaliteit en luidsprekers Heldere microfoon die geen omgevingsgeluid oppikt Bluetooth-verbinding voor eenvoudig g

In de moderne wereld zijn telefoons en tablets niet meer weg te denken. Deze draagbare apparaten zijn onze constante metgezellen geworden, waardoor we altijd verbonden kunnen blijven, waar we ons ook bevinden. Maar wat gebeurt er als we ons in warme klimaten bevinden? De extreme hitte en vochtigheid kunnen invloed hebben op de prestaties en levensduur van onze geliefde gadgets. In dit artikel gaan we dieper in op de gebruiksvoorwaarden van telefoons en tablets in warme landen, en hoe we ze optimaal kunnen laten functioneren, zelfs onder de brandende zon.

De Invloed van Hitte op Elektronica

Waarom Hitte een Probleem is

Wanneer elektronische apparaten worden blootgesteld aan hoge temperaturen, kan dit leiden tot oververhitting en beschadiging van interne componenten. Dit kan resulteren in een verminderde prestatie, kortere levensduur en zelfs permanente schade aan je apparaat.

De Rol van Thermische Throttling

Moderne smartphones en tablets zijn uitgerust met mechanismen voor thermische throttling. Dit betekent dat wanneer je apparaat te heet wordt, het automatisch de prestaties verlaagt om afkoeling mogelijk te maken. Hoewel dit handig is om schade te voorkomen, kan het tijdelijk verminderde prestaties opleveren.

Het Beschermen van Je Apparaat

Gebruik van Beschermende Hoesjes

Het gebruik van hoesjes die speciaal zijn ontworpen om warmte af te voeren, kan helpen om je apparaat koel te houden. Deze hoesjes zijn meestal gemaakt van hittebestendige materialen en bevorderen de luchtcirculatie rond je apparaat.https://zkltelecom.nl/product-categorie/hoesjes/

Schermbeveiliging

De schermen van telefoons en tablets zijn gevoelig voor direct zonlicht. Gebruik altijd een schermbeveiliging om oververhitting van het scherm te voorkomen, vooral wanneer je je apparaat in de zon gebruikt. https://zkltelecom.nl/screenprotectors-2/

Tips voor Gebruik in Warme Klimaten

H5: Vermijd Direct Zonlicht

Laat je apparaat niet achter in direct zonlicht. Hoge temperaturen kunnen niet alleen de batterij beïnvloeden, maar ook de behuizing vervormen.

Houd het Apparaat bij Je

Wanneer je je telefoon of tablet niet gebruikt, houd hem dan bij je in plaats van in een hete auto of op een zonnig strand.

Onderhoud en Opslag

Regelmatige Schoonmaak

Zweet en zout kunnen schadelijk zijn voor je apparaat. Maak regelmatig je apparaat schoon met een zachte, vochtige doek om schade te voorkomen.

Opslag bij Hoge Temperaturen

Laat je apparaat niet in een hete auto liggen, zelfs niet voor korte tijd. Hoge temperaturen kunnen de interne componenten beschadigen.

Conclusie

Onze telefoons en tablets zijn waardevolle bezittingen die we overal mee naartoe nemen, ook naar warme landen. Door bewust te zijn van de mogelijke risico’s van hitte en vochtigheid, kunnen we stappen ondernemen om onze apparaten te beschermen en hun levensduur te verlengen.

Unieke FAQs

1: Kan ik mijn apparaat in een koeltas bewaren om oververhitting te voorkomen?

Hoewel een koeltas de temperatuur kan verlagen, is het belangrijk om condensatie binnenin het apparaat te vermijden.

2: Zal mijn apparaat sneller leeglopen in warme landen?

Ja, hitte kan de batterijduur van je apparaat verminderen. Zorg ervoor dat je een oplader bij je hebt.

3: Kan ik mijn apparaat in de schaduw gebruiken om oververhitting te voorkomen?

Ja, gebruik van schaduw kan helpen, maar vermijd direct zonlicht op het scherm.

4: Wat moet ik doen als mijn apparaat oververhit raakt?

ebruik Comfort Beste waarde voor algehele kwaliteit